top of page

Citizen: Grief. Community

Public·45 Citizens
Mason Anderson
Mason Anderson

Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır? | Parlak ve Canlı Görünmenin Sırları

Makyaj videosu izlemeyi sevenlerin dikkatine! İzlerken adeta hipnotize olacağınız, birbirinden güzel makyaj videoları paylaşan makyözleri sizin için derledik. Instagram ve YouTube üzerinden sık sık paylaşım yapan bu profesyonel makyaj artistlerini izleyerek ilham alabilirsiniz. Hadi, birlikte bu ünlü ve sevilen isimlere göz atalım...

Türkiye'de en çok tanınan makyaj sanatçılarından biri olan Alp Kavasoğlu eğlenceli ve enerjik yapısıyla hepimizi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Maybelline NY makyaj artisti olan Kavasoğlu, Instagram üzerinden yapmış olduğu makyaj görünümlerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

makyaj videoları

Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinurli.com%2F2uogs3&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0ngCcFHxIlfK74PLUdaUd_

Uzun yıllardır makyaj sektöründe olan Alev Karslı, doğup büyüdüğü İskoçya'da makyaj eğitimi almış. MAC Türkiye'de makyaj artisti olarak çalışmış olan Karslı, Bella Hadid gibi ünlü isimlerin de makyajlarını yapmış. Instagram üzerinden de sık sık birbirinden güzel makyaj görünümlerinin paylaşımlarını yapıyor.

Profesyonel makyaj sanatçısı olan Hamiyet Akpınar pek çok ünlü dizi karakterinin imza makyajlarını da yapan bir isim. Akpınar, Instagram üzerinden aktif olarak ünlü isimlere yaptığı makyaj videolarını paylaşıyor.

Vlog ve makyaj videoları çok sevilen Melis Deniz, House of Melis adında bir güzellik salonuna sahip. Enerjisiyle ve makyaj görünümleriyle bizi kendine hayran bırakan Deniz, aynı zamanda nail art videoları da paylaşıyor.

Göz alıcı göz makyajlarıyla bilinen Katie Jane Hughes, Instagram'da çok sevilen makyaj artistlerinden biri. Hughes'un pek çok farklı konseptte makyaj videosu bulunuyor. Adım adım ve detaylı bir şekilde farklı makyaj görünümlerini anlatan Hughes sayesinde makyaj rutininizi güncelleyip daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Tilbury'nin Instagram hesabında birçok makyaj videosu yer alıyor. Profesyonel makyajlar izlemek isteyenler kısa makyaj videolarını izleyip ilham alabilir. Takip etmek isteyenler buradan göz atabilir.

Kim Kardashian'a yaptığı imza kontür makyajı ile ünlenen Mario Dedivanovic, en çok tanınan makyözlerden biri. Aynı zamanda Glam Masters adında bir televizyon programı olan Dedivanovic, Instagram üzerinden yapmış olduğu makyajların videolarını sık sık paylaşıyor.

makyaj ürünleri

yeni başlayanlar için makyaj

günlük parlak makyaj tüyoları

clean girl makyajı

nasıl makyaj yapılır

kusursuz cilt makyajı

uygun fiyatlı makyaj ürünleri

lüks görünüm makyajı

sıfırdan başlayanlar için makyaj

5 dakikada makyaj yapma

2023 makyaj trendleri

favori makyaj ürünleri

gelin makyajı nasıl yapılır

hailey bieber vogue makyajı

madison beer vogue makyajı

hadise o ses final makyajı

saç ve makyaj kombinleri

doğal görünümlü makyaj

renkli göz makyajı

eyeliner nasıl çekilir

kaş ve kirpik bakımı

fondöten seçimi ve uygulaması

kontür ve aydınlatıcı kullanımı

ruj sürme teknikleri

allık seçimi ve uygulaması

far paleti önerileri

maskara seçimi ve uygulaması

dudak dolgunlaştırma yöntemleri

göz altı morlukları için makyaj

cilt tipine göre makyaj malzemeleri

kapatıcı seçimi ve uygulaması

transparan pudra kullanımı

bronzlaştırıcı kullanımı

highlighter kullanımı

mat ruj kullanımı

likit mat ruj kullanımı

metalik ruj kullanımı

simli ruj kullanımı

nude ruj kullanımı

koyu renk ruj kullanımı

kalem ruj kullanımı

dudak kalemi kullanımı

dudak parlatıcısı kullanımı

dudak peelingi yapma

dudak maskesi yapma

En sevilen Hollywood ünlülerinin makyözü olan Hung Vanngo, Instagram ve YouTube hesaplarından aktif olarak makyaj videoları paylaşıyor. Uzun ve detaylı makyaj videoları izlemeyi sevenler Vanngo'nun ayrıntılı makyaj videolarına göz atabilir.

İngiliz bir makyaj artisti olan Lisa Eldridge aynı zamanda yazar ve Youtuber. YouTube kanalında ve Instagram hesabında ünlü isimlere yaptığı makyajları paylaşan Eldridge, günlük ve sade makyajların yanı sıra özel günler için de birçok makyaj videosu çekiyor.

Gigi Hadid, Adriana Lima gibi ünlü isimlerin makyajını yapan Patrick Ta, 1992 doğumlu bir makyaj artisti. Instagram hesabında sık sık paylaşımlar yapan Patrick, ünlülere yaptığı makyajların yanı sıra makyaj önerilerini de paylaşıyor.

Günümüzde maalesef cinsiyetçilik çocukların doğumundan itibaren dayatılıyor ve çocuklar o şekilde büyütülüyor; ancak ben tüm cinsiyet kalıplarını reddediyorum. Öncelikle makyajın bir sanat olduğunu düşünüyorum. Makyaj yapmak için kullandığım ürünlerden ziyade ben renkleri kullanıyorum. Renklerin cinsiyeti yok, onlara cinsiyet algısını dayatan bizleriz. Madem bu algıyı dayatan bizlersek, neden yıkan da bizler olmayalım? Sadece renklerin değil, herhangi bir şeyin cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum.

Aslına bakarsak makyaja birçok anlam yükleyebilirim, makyaj yapmaktan keyif alıyorum, yaparken mutlu oluyorum ve kendimi daha güçlü hissediyorum. Makyajın bizler için görünürlük anlamında çok fazla yararı olacağına inanıyorum. Toplumsal cinsiyet rollerini yıkarken, bana yapılan saldırılara karşı renklerden yardım alıyorum.

Evet, video ve fotoğraf çekimlerim haricinde de makyaj yapıyorum. Genelde hafta sonları arkadaşlarım ile vakit geçiyorum ve onların yanına giderken günlük, ruj ve göz farı kullanmadığım hafif bir makyaj yapıyorum. Ama canım isterse onları da kullanmaktan çekinmem.

Kafamda netleştirdiğim bir şey var sadece, o da önce okulumu bitirip sonra bir kozmetik markasında makyaj eğitimi alarak makyaj artisti olmak ve çalışmak. Elbette YouTube ile birlikte hayatımı devam ettirmek istiyorum.

About

Soon to come - a community built to meet you where you are, ...

Citizens

• Ridhi Sharma
    Ridhi Sharma
  • Iliyana Clark
    Iliyana Clark
  • Nikk
    Nikk
  • Kevin Urban
    Kevin Urban
  • Kartik Rajput
    Kartik Rajput
bottom of page