Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır? | Parlak ve Canlı Görünmenin Sırları
Makyaj videosu izlemeyi sevenlerin dikkatine! İzlerken adeta hipnotize olacağınız, birbirinden güzel makyaj videoları paylaşan makyözleri sizin için derledik. Instagram ve YouTube üzerinden sık sık paylaşım yapan bu profesyonel makyaj artistlerini izleyerek ilham alabilirsiniz. Hadi, birlikte bu ünlü ve sevilen isimlere göz atalım...
Türkiye'de en çok tanınan makyaj sanatçılarından biri olan Alp Kavasoğlu eğlenceli ve enerjik yapısıyla hepimizi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Maybelline NY makyaj artisti olan Kavasoğlu, Instagram üzerinden yapmış olduğu makyaj görünümlerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.
makyaj videoları
Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinurli.com%2F2uogs3&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0ngCcFHxIlfK74PLUdaUd_
Uzun yıllardır makyaj sektöründe olan Alev Karslı, doğup büyüdüğü İskoçya'da makyaj eğitimi almış. MAC Türkiye'de makyaj artisti olarak çalışmış olan Karslı, Bella Hadid gibi ünlü isimlerin de makyajlarını yapmış. Instagram üzerinden de sık sık birbirinden güzel makyaj görünümlerinin paylaşımlarını yapıyor.
Profesyonel makyaj sanatçısı olan Hamiyet Akpınar pek çok ünlü dizi karakterinin imza makyajlarını da yapan bir isim. Akpınar, Instagram üzerinden aktif olarak ünlü isimlere yaptığı makyaj videolarını paylaşıyor.
Vlog ve makyaj videoları çok sevilen Melis Deniz, House of Melis adında bir güzellik salonuna sahip. Enerjisiyle ve makyaj görünümleriyle bizi kendine hayran bırakan Deniz, aynı zamanda nail art videoları da paylaşıyor.
Göz alıcı göz makyajlarıyla bilinen Katie Jane Hughes, Instagram'da çok sevilen makyaj artistlerinden biri. Hughes'un pek çok farklı konseptte makyaj videosu bulunuyor. Adım adım ve detaylı bir şekilde farklı makyaj görünümlerini anlatan Hughes sayesinde makyaj rutininizi güncelleyip daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.
Tilbury'nin Instagram hesabında birçok makyaj videosu yer alıyor. Profesyonel makyajlar izlemek isteyenler kısa makyaj videolarını izleyip ilham alabilir. Takip etmek isteyenler buradan göz atabilir.
Kim Kardashian'a yaptığı imza kontür makyajı ile ünlenen Mario Dedivanovic, en çok tanınan makyözlerden biri. Aynı zamanda Glam Masters adında bir televizyon programı olan Dedivanovic, Instagram üzerinden yapmış olduğu makyajların videolarını sık sık paylaşıyor.
makyaj ürünleri
yeni başlayanlar için makyaj
günlük parlak makyaj tüyoları
clean girl makyajı
nasıl makyaj yapılır
kusursuz cilt makyajı
uygun fiyatlı makyaj ürünleri
lüks görünüm makyajı
sıfırdan başlayanlar için makyaj
5 dakikada makyaj yapma
2023 makyaj trendleri
favori makyaj ürünleri
gelin makyajı nasıl yapılır
hailey bieber vogue makyajı
madison beer vogue makyajı
hadise o ses final makyajı
saç ve makyaj kombinleri
doğal görünümlü makyaj
renkli göz makyajı
eyeliner nasıl çekilir
kaş ve kirpik bakımı
fondöten seçimi ve uygulaması
kontür ve aydınlatıcı kullanımı
ruj sürme teknikleri
allık seçimi ve uygulaması
far paleti önerileri
maskara seçimi ve uygulaması
dudak dolgunlaştırma yöntemleri
göz altı morlukları için makyaj
cilt tipine göre makyaj malzemeleri
kapatıcı seçimi ve uygulaması
transparan pudra kullanımı
bronzlaştırıcı kullanımı
highlighter kullanımı
mat ruj kullanımı
likit mat ruj kullanımı
metalik ruj kullanımı
simli ruj kullanımı
nude ruj kullanımı
koyu renk ruj kullanımı
kalem ruj kullanımı
dudak kalemi kullanımı
dudak parlatıcısı kullanımı
dudak peelingi yapma
dudak maskesi yapma
En sevilen Hollywood ünlülerinin makyözü olan Hung Vanngo, Instagram ve YouTube hesaplarından aktif olarak makyaj videoları paylaşıyor. Uzun ve detaylı makyaj videoları izlemeyi sevenler Vanngo'nun ayrıntılı makyaj videolarına göz atabilir.
İngiliz bir makyaj artisti olan Lisa Eldridge aynı zamanda yazar ve Youtuber. YouTube kanalında ve Instagram hesabında ünlü isimlere yaptığı makyajları paylaşan Eldridge, günlük ve sade makyajların yanı sıra özel günler için de birçok makyaj videosu çekiyor.
Gigi Hadid, Adriana Lima gibi ünlü isimlerin makyajını yapan Patrick Ta, 1992 doğumlu bir makyaj artisti. Instagram hesabında sık sık paylaşımlar yapan Patrick, ünlülere yaptığı makyajların yanı sıra makyaj önerilerini de paylaşıyor.
Günümüzde maalesef cinsiyetçilik çocukların doğumundan itibaren dayatılıyor ve çocuklar o şekilde büyütülüyor; ancak ben tüm cinsiyet kalıplarını reddediyorum. Öncelikle makyajın bir sanat olduğunu düşünüyorum. Makyaj yapmak için kullandığım ürünlerden ziyade ben renkleri kullanıyorum. Renklerin cinsiyeti yok, onlara cinsiyet algısını dayatan bizleriz. Madem bu algıyı dayatan bizlersek, neden yıkan da bizler olmayalım? Sadece renklerin değil, herhangi bir şeyin cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum.
Aslına bakarsak makyaja birçok anlam yükleyebilirim, makyaj yapmaktan keyif alıyorum, yaparken mutlu oluyorum ve kendimi daha güçlü hissediyorum. Makyajın bizler için görünürlük anlamında çok fazla yararı olacağına inanıyorum. Toplumsal cinsiyet rollerini yıkarken, bana yapılan saldırılara karşı renklerden yardım alıyorum.
Evet, video ve fotoğraf çekimlerim haricinde de makyaj yapıyorum. Genelde hafta sonları arkadaşlarım ile vakit geçiyorum ve onların yanına giderken günlük, ruj ve göz farı kullanmadığım hafif bir makyaj yapıyorum. Ama canım isterse onları da kullanmaktan çekinmem.
Kafamda netleştirdiğim bir şey var sadece, o da önce okulumu bitirip sonra bir kozmetik markasında makyaj eğitimi alarak makyaj artisti olmak ve çalışmak. Elbette YouTube ile birlikte hayatımı devam ettirmek istiyorum.